Tan Tekstil’den Denizli Sağlık Müdürlüğüne ambulans bağışı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Tan Tekstil’den Denizli Sağlık Müdürlüğüne ambulans...

Tan Tekstil’den Denizli Sağlık Müdürlüğüne ambulans bağışı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Ekim 2018 Pazartesi - 17:43Güncelleme: 1 Ekim 2018 Pazartesi - 17:43
Tan Tekstil’den Denizli Sağlık Müdürlüğüne ambulans bağışı

Tan Tekstil tarafından İl Sağlık Müdürlüğü’ne tam donanımlı bir ambulans ile yedi yoğun bakım monitörü bağışlandı.

Bağış dolayısıyla düzenlenen tören Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Tan Tekstil’de yapıldı. Törene Vali Hasan Karahan, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ve Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan ve şirket ortağı Tevfik Tan katıldı.

Törende konuşan hayırsever işadamı İbrahim Tan, “Denizli’de doğduk ve büyüdük. Burada kazanıyoruz ve bu kazancımızdan bir miktar devletimize destek olmaya gayret ediyoruz. Doktor Hanım bize bu konudaki eksiklikleri bildirdikten sonra biz bunu bir görev kabul ettik. Dolayısıyla ailecek karar verdik. Her yıl sağlık hizmetlerine bu tür destekleri vermeye devam edeceğiz. Bugün yoğun bakım ünitesine cihazlar ve bir ambulans alındı. Önümüzdeki sene eksiklik hissedilen noktalara daha fazla cihazlar almaya gayret edeceğiz. Sağlık hizmetine ihtiyacı olan birinin tedavisi için bu makineler ihtiyaçsa biz de almalıyız diye düşünüyorum. Kardeşim ve oğullarım ile birlikte bu desteklerimiz devam edecek” dedi.

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ise, Tan Ailesi’ne teşekkür ederek, Tan Tekstil’in daha önce de bir ambulans, Denizli Devlet Hastanesi’ne 10 kuvöz, Servergazi Devlet Hastanesi’ne 4 solunum cihazı bağışında bulunduğunu anımsattı.

Vali Hasan Karahan da Denizli’nin hayırseverlikte yarışan bir şehir olduğunu belirterek, “Milli Eğitim alanı bu yarışta sanki öncelik almıştı. Ama sağlık alanında da ihtiyaç olan noktalarda yapılacak olan bu desteklerin büyük bir boşluğu dolduracağı aynı zamanda da kalıcı bir hayır olduğu düşüncesiyle Doktor Hanımın da gayreti ve takibiyle güzel neticeler alıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Tan Ailesi bize bu konuda öncülük etti. Bu örnek desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sağlıkta tabi çok güzel işlerimiz var çok güzel gelişmeler var ama mutlaka eksik kaldığımız noktalar oluyor. Hayırseverlerimiz her konuda olduğu gibi bu noktalarda da bizlere destek oluyorlar. Onun için tüm hayırseverlerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

Tan Ailesi’nin bağışı ile Denizli genelindeki ambulans sayısı 109’a ulaştı.