Sarayköy Belediye Başkan Yardımcısı ve DDH aşçısında coronavirüs – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Sarayköy Belediye Başkan Yardımcısı ve DDH...

Sarayköy Belediye Başkan Yardımcısı ve DDH aşçısında coronavirüs

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Ekim 2020 Cuma - 14:17Güncelleme: 16 Ekim 2020 Cuma - 14:17
Sarayköy Belediye Başkan Yardımcısı ve DDH aşçısında coronavirüs

Sarayköy Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, coronavirüse yakalandı. Özkan ile temaslı olan belediye personeli karantinaya alındı. Bu arada, Denizli Devlet Hastanesinde görev yapan bir aşçının da COVID-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın vakaların en çok arttığı iller arasında saydığı Denizli’de, yapılan testler sonrasında yeni vaka bilgileri gelmeye devam ediyor. Son dönemde salgının yoğun şekilde seyretti Sarayköy’de, bu kez Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan rahatsızlandı. Hastaneye giden Özkan’a yapılan testin sonucu pozitif çıktı.

Başkan yardımcısı Mestan Özkan evinde karantinaya alınarak tedavisine başlandı. Özkan ile temaslı olduğu belirlenen bazı belediye personeli de evlerinde karantinaya alındı.

Yardımcısı coronavirüse yakalanan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın da COVID-19 testi yaptırdığı ve sonucun negatif çıktığı bildirildi.

DDH AŞÇISINDA COVID-19

Öte yandan, Denizli Devlet Hastanesinde görev yapan bir aşçıya da rahatsızlanması üzerine test yapıldı. Test sonucu pozitif çıkan aşçı ile birlikte çalışan görevlilere de test uygulanıp, karantina başlatıldığı öğrenildi.