Öztürk, Denizli Sağlık Müdürü oldu – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Öztürk, Denizli Sağlık Müdürü oldu

Öztürk, Denizli Sağlık Müdürü oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Kasım 2017 Cumartesi - 10:27Güncelleme: 18 Kasım 2017 Cumartesi - 10:27
Öztürk, Denizli Sağlık Müdürü oldu

Sağlıkta yeniden yapılanma ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı İl Müdürlüğü kapatılarak, İl Sağlık Müdürlüğüne bağlandı. İl Sağlık Müdürlüğüne de Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk atandı.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile sağlık teşkilatında yeni yapılanma için düğmeye basıldı. KHK ile kapatılmalarına karar verilen İl Sağlık ve Halk Sağlığı müdürlükleri ile Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliklerinin başında bulunanlar ile 3 aylık geçici sözleşme imzalandı. Bu sürenin dolmasına bir hafta kala Denizli için düğmeye basıldı.

Dün itibariyle Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ile Halk Sağlığı İl Müdürlüğü kapatıldı. Yeniden yapılanmaya gidilen İl Sağlık Müdürlüğüne de Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk atandı.

Ankara’ya giden ve sözleşme imzalayan yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Öztürk, kamu hastaneleri ve halk sağlığının İl Sağlık Müdürlüğüne bağlandığını, bu kurumlarla ilgili Sağlık Müdürlüğü bünyesinde başkanlıklar oluşturulacağını belirtti.

GÖREEVLERİ SONAERDİ

Sağlıktaki bu yeni yapılanmayla İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı ve Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Veli Kılınçarslan'ın görevleri sona erdi.