Moskova’da Denizli ilgi odağı oldu – D20Haber
07.05.2024, Salı
12 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Moskova’da Denizli ilgi odağı oldu

Moskova’da Denizli ilgi odağı oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Nisan 2018 Çarşamba - 10:19Güncelleme: 4 Nisan 2018 Çarşamba - 10:19
Moskova’da Denizli ilgi odağı oldu

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği, Rusya’nın başkentinde düzenlenen Türkiye-Moskova Sağlık Turizm Zirvesi’nde gerçekleştirdiği sunumla, Denizli’nin ilgi odağı haline gelmesini sağladı. Standı ziyaret eden konuklar, Denizli’nin sağlık turizmi hizmetleri ve kurumları ile ilgili bilgi edindi.

Sağlık sektöründe yapılan yatırımlar ve hizmete sunulan hastaneler ile termal tesisler, bu alanda Denizli’nin sadece yurt içinde değil, yurt dışında da bilinirliliğini artırıyor. Ayrıca, yurt dışı fuar ve benzeri organizasyonlara sağlanan katılımla yapılan bilgilendirmeler, Denizli’yi sağlık sektöründe hızla öne çıkarmaya başladı.

MOSKOVA’DA DENİZLİ ANLATILDI

Sağlık turizmine yönelik çalışmalarıyla dikkati çeken Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği, Denizli’yi uluslararası arenada tanıtma çabalarına bir yenisini Rusya’nın başkentinde düzenlenen Türkiye&Moskova Sağlık Turizmi Zirvesi’ni ekledi.

Zirveye katılan Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Genel Sekreteri Tansu Köse, Pamukkale’nin tarihten gelen sağlık kenti imajını aktardı, sağlık kurumlarının tanıtımlarını ve projelerini içeren sunum yaptı. Ardından ikili görüşmeler gerçekleşti ve ildeki sağlık kurumlarını verdiği hizmetler anlatıldı.

Oluşturulan Denizli standında da zirveye katılan doktorlar, sağlık sektörü ve seyahat acenteleri temsilcilerine broşürler dağıtıldı, merak edilen konulara ilişkin sorular yanıtlandı.

Moskova zirvesini değerlendiren Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Genel Sekreteri Tansu Köse, gördükleri ilginin memnuniyet verici olduğunu, bu tür organizasyonlara daha sıklıkla katılıp Denizli’nin ve Pamukkale’nin sağlık ve turizm sektörlerinde marka bir şehir olma yönündeki çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.