Hangi ilçe ve mahallelerde vaka var? İşte Denizli’nin güncel coronavirüs haritası – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Hangi ilçe ve mahallelerde vaka var?...

Hangi ilçe ve mahallelerde vaka var? İşte Denizli’nin güncel coronavirüs haritası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ağustos 2020 Salı - 16:28Güncelleme: 4 Ağustos 2020 Salı - 16:28
Hangi ilçe ve mahallelerde vaka var? İşte Denizli’nin güncel coronavirüs haritası

Denizli’de son günlerde coronavirüs vakalar sayısında artış gözleniyor. Salgının ilk aylarındaki kadar olmasa da “Hayat Eve Sığar” uygulamasındaki coronavirüs yoğunluk haritasındaki kırmızı noktalar bunun işaretlerini veriyor.

Denizli “coronavirüs vakalarının az görüldüğü iller” arasında sıralandıktan sonra duyulan rahatlama, giderek rehavete dönüşme yönünde ilerliyor. Cadde ve meydanlar ile alışveriş merkezlerinde artan insan yoğunluğu bunun en belirgin örneği. Şimdi bunlara Kurban Bayramı tatilinde yapılan ziyaretler ve sahil kentlerine gidiş dönüşler eklendi. Bunun nasıl bir sonuç getireceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

MERKEZDE KIRMIZI NOKTALI MAHALLELER

Kent merkezinde,“Hayat Eve Sığar” uygulamasındaki coronavirüs yoğunluk haritasına bakıldığında kırmızı noktalı alanlarda genişleme görülüyor. Haritaya göre, Atatürk ve Ulus Caddeleri ile Karahayıt, Karışayaka, Aktepe, Cumhuriyet, Zeytinköy, Topraklık, Atalar, Kayalar ve Selçukbey mahallerinde beliren kırmızı noktalar, coronavirüs tehlikesine dikkat çekiyor.

İLÇELERDE DURUM

İlçelerden Çardak, Bozkurt, Honaz, Sarayköy, Acıpayam, Tavas, Kale, Buldan, Çal, Çivril ve Bekilli, coronavirüs vakalarının görüldüğü yerler.

Baklan, Babadağ, Beyağaç, Çameli, Güney ve Serinhisar ise, coronavirüs tehlikesinden uzak olan ilçeler olarak dikkati çekiyor.