Ekpen Tekstil’de kadın çalışanlar kanser taramasından geçti – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Ekpen Tekstil’de kadın çalışanlar kanser taramasından...

Ekpen Tekstil’de kadın çalışanlar kanser taramasından geçti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ekim 2018 Perşembe - 10:48Güncelleme: 25 Ekim 2018 Perşembe - 10:48
Ekpen Tekstil’de kadın çalışanlar kanser taramasından geçti

Ekpen Tekstil, özel bir hastane ile işbirliğine giderek, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında kadın çalışanlarını meme hastalıkları, meme kanseri tanı ve tedavi yöntemleri hakkında bilgilendirdi.

En yaygın kanser türlerinden olan meme kanseri hakkında farkındalığı arttırmayı hedefleyen Ekpen Tekstil, özel bir hastaneyle işbriliğine gitti. Bu kapsamda, uzman hekimlerin katıldığı bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, kadın çalışanlara meme kanserinin erken teşhisi için düzenli kontrol yapılmasının önemi anlatıldı. Meme sağlığı, meme hastalıkları ve meme kanseri tanı ve tedavi yöntemleri konularında bilgi alan çalışanlar sonrasında hastaneye giderek kanser taramasından geçti.

Ekpen Tekstil’den yapılan açıklamada, “Tıp dünyasında meme kanserinde erken teşhisin önemi ve geçmişte meme kanserine yakalanan birçok hastanın doğru tedaviyle sağlığına kavuştuğu çok sık tekrarlanan bir gerçek. Bu yüzden meme kanserine yönelik ortaya koyduğumuz farkındalık çalışmalarımızı her yıl çalışma takvimimize ekliyoruz. Aynı projeyi belirli aralıklarla yeniden gündeme getireceğiz” denildi.