DENTUROD ile Egekent Hastanesinin COVID-19 iş birliği – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. DENTUROD ile Egekent Hastanesinin COVID-19 iş...

DENTUROD ile Egekent Hastanesinin COVID-19 iş birliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ağustos 2020 Perşembe - 16:47Güncelleme: 20 Ağustos 2020 Perşembe - 16:47
DENTUROD ile Egekent Hastanesinin COVID-19 iş birliği

Özel Egekent Hastanesi, Denizli turizmine katkı sağlamak ve sağlıkta kalite anlayışını yabancı konuklara da göstermek amacıyla DENTUROD ile işbirliği yaptı.

Oluşturulan iş birliği kapsamında DENTUROD üyesi otellerde konaklayıp yurtdışına çıkacak olan müşterilerin zorunlu olan PCR testleri yapımını Denizli Özel Egekent Hastanesi üstlendi. Konu ile ilgili Özel Egekent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Üstek, “Şehrimizdeki sağlık hizmetinin kalitesini tüm dünyaya yansıtabilmek için bu protokole imza attık, herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ise, “Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Güvenli Turizm Sertifikası kapsamında otellerimizin yerine getirmek zorunda olduğu yurt dışından gelen ve ikameti yurtdışında olan misafirlerimizin ülkelerine dönüşte yolculuğundan 48 saat önce COVID-19 PCR  testinin otellerde uygulanmasını  üstlenen Özel Egekent Hastanesi'ne teşekkür ederiz. Sonuçlanan testler yabancı misafirlerimizin maillerine, vatandaşlarımızın da e-nabzı uygulamasına iletilmesi ile misafirlerimiz yurtdışına  sorunsuz bir şekilde çakabilecektir” diye konuştu.