Denizli’nin coronavirüs haritasında son durum – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Denizli’nin coronavirüs haritasında son durum

Denizli’nin coronavirüs haritasında son durum

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Mayıs 2020 Pazar - 15:52Güncelleme: 3 Mayıs 2020 Pazar - 15:52
Denizli’nin coronavirüs haritasında son durum

Denizli’de, coronavirüs riskine karşı dikkatli olunması gereken bölgeler, Sağlık Bakanlığının mobil uygulamasında yayımlandı. Salgının kontrol altına alınmaya başlandığı yönünde açıklamalar yapılsa da bu noktalara gideceklere dikkatli olmaları uyarısı yapılıyor.

Sağlık Bakanlığının coronavirüsle mücadele kapsamında, vatandaşların bölgelerindeki risk durumlarına bakabileceği ve kendi sağlıklarını takip edebileceği "Hayat Eve Sığar" mobil uygulaması anlık bilgiler sunuyor.

KENT MERKEZİNDE RİSKLİ BÖLGELER

Mobil uygulamada yer alan bilgilere göre, kent merkezinde Delikliçınar Meydanı ve çevresi, Barış Caddesi, Halk Caddesi, 15 Mayıs Mahallesi, İstiklal Caddesi, İncilipınar Parkı çevresi, Emek Caddesi, Fatih Caddesi, Pelitlibağ Mahallesi, Saltak Caddesi, Denizli Devlet Hastanesi çevresi, Deliktaş Mahallesi, Sırakapılar Mahallesi, Babadağlılar Çarşısı çevresi, Fatih Mahallesi 1925 sokak, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Atalar Mahallesi, Lozan Caddesi ve Dokuzkavaklar Mahallesi, anlık verilerde riskli bölgeler olarak yer alıyor.

ACIPAYAM’DA 2 BÖLGE

Acıpayam ilçe merkezinde ise, Veliler Sokak ile İnönü Bulvarı arasında kalan yerleşim alanı ile Çamlık, Kütüphane ve Cumhuriyet caddeleri arasında kalan bölge, mobil uygulamada riskli bölge olarak gösteriliyor.

BAKLAN’DA 1 MAHALLE RİSKLİ

Baklan ilçesinde ise, kırmızı notayla gösterilen tek yerleşim alanı Dağal Mahallesi.