İş insanı Ahmet Gökşin’den işçilere coronavirüs izni – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. İş insanı Ahmet Gökşin’den işçilere coronavirüs...

İş insanı Ahmet Gökşin’den işçilere coronavirüs izni

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Mart 2020 Cuma - 20:03Güncelleme: 20 Mart 2020 Cuma - 20:07
İş insanı Ahmet Gökşin’den işçilere coronavirüs izni

Denizli’de iş insanı Ahmet Gökşin, coronavirüsün yayılmasına karşı alınabilecek en etkin önlemlerden birisinin izole hale gelmek olduğunu belirterek, fabrikasında çalışan 650 işçiye izin verdi. Gökşin, sipariş veren müşterilerinden termin alabilmesi durumunda süreyi uzatacak.

Coronavirüs salgınından ölenlerin sayısı dünyada ürkütücü rakamlara ulaşırken, Denizli’de üretim yapan Gökhan Tekstil’den örnek olacak bir karar geldi. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Gökhan Tekstil’de, çalışanlara bir hafta izin verildi.

Bu konuda görüştüğümüz iş insanı Ahmet Gökşin, coronavirüs salgının ciddi bir olay olduğunu belirterek, “Şu anda uygulanabilen bir aşısı yok ve bulaşıcı bir hastalık. En etkin korunma yöntemi izole olmak. Fabrikanın konfeksiyon bölümündeki işçilerimiz iç içe çalışıyor. Dolayısıyla riski önlemek için bunu yapmamız gerekiyordu” dedi.

İşverenleri de aynı uygulamaya çağıran Gökşin, “bir haftanın sonunda izni uzatacak mısınız?” sorumuza “Yurt içinde ve yurt dışında müşterilerimiz var. Onlarla görüşüyoruz. Termin alabilirsek bir hafta daha uzatabiliriz” yanıtını verdi