Sağlık çalışanının kızıyla telefon görüşmesi kamu spotu oldu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Sağlık çalışanının kızıyla telefon görüşmesi kamu...

Sağlık çalışanının kızıyla telefon görüşmesi kamu spotu oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Ekim 2020 Salı - 17:54Güncelleme: 6 Ekim 2020 Salı - 18:07
Sağlık çalışanının kızıyla telefon görüşmesi kamu spotu oldu

Denizli’de eylül ayıyla birlikte artış gösteren coronavirüs vakaları, hastanelerde sağlık çalışanlarının yeniden yoğun mesai günleri geçirmesine neden olurken, valiliğin hazırlattığı kamu spotunda, ailesinden uzak kalan bir annenin kızıyla telefon görüşmesi ise duygu yüklü anlar yaşanmasına neden oldu.

Yaz aylarında il dışına gezilerin yoğunlaşması, bayram ziyaretleri düğün ve benzeri etkinlikler kontrol altına alınan coronavirüs salgınının yeniden artmasına yol açtı. Bu da sağlık çalışanlarını bir kez daha ailelerinden uzak bıraktı. Fırsat bulabildikleri anlarda ise görüntülü telefon konuşmasıyla özlem gidermeye çalışan sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu ortam bir kamu spotuna da konu edildi.

Denizli Valiliği, salgının önüne geçebilmek, sağlık çalışanlarının yükünün hafifletmek üzere maske, mesafe ve hijyen vurgusu ile kamu spotu hazırlattı. “Sağlık çalışanlarını sevdiklerine kavuşturmak bizim elimizde” sloganı ile yayımlanan spotta, sağlıkçı annenin kızıyla telefon görüşmesinden kesitler sunuldu. Annesinden ayrı günler geçiren çocuğun “Anneciğim seni çok özledim, seni bekliyorum” sözleri izleyenlere duygu yüklü anlar yaşattı.