Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi açıldı – D20Haber
09.05.2024, Perşembe
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi açıldı

Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Kasım 2023 Pazartesi - 09:01Güncelleme: 20 Kasım 2023 Pazartesi - 09:03
Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi açıldı

Denizli’de, çeşitli branşlarda sağlık hizmeti sunacak Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sağlık kuruluşu ilk etapta Ortopedi ve Travmatoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Radyoloji dallarında sağlık hizmeti verecek.

Denizli ve bölge halkına sağlık hizmeti verecek Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi, Merkezefendi ilçesinin Sırakapılar Mahallesi 506 Sok No: 19 adresinde şifa arayanlara kapılarını açtı.

Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi açılış törenine, Vali Yardımcısı Mehmet Okur, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, , Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi’nin Denizli’ye, ülkeye sağlık dolu günler sunmasını, kurumun açılışının hayırlı olmasını diledi. Açılış sonrası protokol üyeleri ve davetliler hastaneyi gezdi.

İLK ETAPTA 5 DALDA SAĞLIK HİZMETİ SUNACAK

Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi ilk etapta; Ortopedi ve Travmatoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Radyoloji olmak üzere 5 ana dalda sağlık hizmeti sunacak. Önümüzdeki dönemde yeni birimler eklenecek. Kurumun acil servisi ise 24 saat boyunca sağlık hizmeti sunacak.

DOKTOR KADROSU

Radyoloji Uzmanı Dr. Savaş Karakoç’un kurucu olduğu Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezinde; Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç Dr Ahmet Boyacı, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr Şerife Yoldaş Aslan, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı Dr Ali Varlı, Genel Cerrahi Uzmanı Op Dr Selma Dinğil ve Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op Dr Zekiye Kabaş görev aldı.

“DENİZLİ VE BÖLGEMİZE HİZMET EDECEĞİZ”

Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi Kurucusu Radyoloji Uzmanı Dr Savaş Karakoç, sağlık alanında büyüyerek, güçlenerek Denizli halkına bölgeye hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Dr Karakoç, şunları söyledi:

“Biz 2013 yılında Fizik, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olarak kurulduk. Başladığımız ilk andan itibaren de fizik tedavi konusunda Denizli’de büyük bir eksikliği gidermeye çalıştık. Rehabilitasyon çok ciddi bir iş. Biz bunu eksiklik olarak görmüştük, bu eksiği kapattık. Zaman içerisinde cerrahi kısmının da ihtiyaç olduğunu gördük. İnsanların vakti gerçekten çok değerli. Bizde cerrahi işlemler için butik bir hastane yapmaya karar verdik. Yeni yerimizin önemli bir kısmını cerrahi branşlara ayırdık. Acil kısmı 24 saat hizmet vermeye başlayacak. Emar (MR), röntgen, tomografi ve mamografi var. Bir hastanede olması gereken tüm görüntüleme cihazları, 3 tane tam donanımlı ameliyathanemiz var. 25 tane tam donanımlı odamız bulunuyor. Küçük cerrahi işlemler için olması gereken her şey mevcut.

Denizli bölgede çok ciddi bir sağlık merkezi. Biz de açmış olduğumuz merkezle, sağlık alanında önemli bir katkıyı da sunmuş olduk. Denizlimize ve bölgemize hayırlı olsun. Sağlık hizmetine güçlenerek, büyüyerek devam etmekten çok mutluluk duyuyorum. Zaman içerisinde de büyümeyi sürdürecek ve sağlık dallarını hastanemize kazandırmaya devam edeceğiz. Açılışımıza yoğun bir katılım oldu, onur duyduk. Protokol üyelerimize, bu özel günde bizlerin yanında olan davetlilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”