Kan vermeye geldi, ateşi 39 çıkınca güvenlik önlemleri alındı – D20Haber
17.06.2024, Pazartesi
24 °C / 41 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Kan vermeye geldi, ateşi 39 çıkınca...

Kan vermeye geldi, ateşi 39 çıkınca güvenlik önlemleri alındı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Nisan 2020 Çarşamba - 18:39Güncelleme: 1 Nisan 2020 Çarşamba - 18:47
Kan vermeye geldi, ateşi 39 çıkınca güvenlik önlemleri alındı

Denizli’nin kalabalık noktalarından biri olan Bayramyeri Meydanı’nda kan vermeye gelen kadının ateşi 39 derece çıkınca görevliler, polise haber verdi. Corona şüphesi kapsamında kadının çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı ve meydanda kısa süreli panik yaşandı.

Kent merkezindeki Bayramyeri Meydanı’nda coronavirüs şüphesi hareketli dakikaların yaşanmasına yol açtı. Birkaç gündür coronavirüs şüphesinden dolayı hastaneye başvuran kadın, kan vermek için geldiği noktada ateşi ölçüldü ve F.A.’nın ateşi 39 derece çıktı.

Haberin DevamıReklam




Bunun üzerine kan verme noktasında bulunan görevliler, meydanda bekleyen polis ekibine bilgi verdi. Meydanda geniş güvenlik önlemi alıp, vatandaşları uzaklaştırdı ve sağlık birimleri de bilgilendirildi. Bayramyeri Meydanı’na gelen sağlık ekibi, hemen F.A.’yı ambulansa aldı. Sağlık durumu kontrol edilen kadının ateşi tekrar ölçüldüğünde ise 36.5 olarak çıktı. Sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen kadının bir şey olmadığı belirtilerek, serbest bırakıldı.

Bu arada, polisin çevrede güvenlik önlemlerini aldığı sırada F.A. vatandaşlara, “Corona çok önemli. Ben yurt dışını gezdim, böyle oldum. Sizde gezin, sizde olun, bir tek ben mi çekmek zorundayım yeter” şeklinde bağırdı.

DENİZLİ (İHA)