Coronavirüsü yendiler, zaferlerini zeybek oynayarak kutladılar – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Coronavirüsü yendiler, zaferlerini zeybek oynayarak kutladılar

Coronavirüsü yendiler, zaferlerini zeybek oynayarak kutladılar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Temmuz 2020 Perşembe - 17:42Güncelleme: 9 Temmuz 2020 Perşembe - 18:29
Coronavirüsü yendiler, zaferlerini zeybek oynayarak kutladılar

Denizli’de coronavirüs tanısıyla tedavi altına alınan 5 kişilik aile, sağlıklarına kavuşmalarını zeybek oynayarak kutladı.

Bir süre önce evlerine gelen misafire Covid-19 teşhisi konulmasının ardından test yaptıran Denizlili iş insani ve ailesinin coronavirüs test sonuçları pozitif çıktı. Denizli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan iş insanı, eşi ve 3 çocuğu  sağlığına kavuştu.

Ailenin 10 yaşındaki oğulları Himmet Eren G. ve 3 yaşındaki Doğuhan G.,yoğun geçen tedavi süreci sonrasında sağlıklarına kavuşmalarını zeybek oynayarak kutladı.

Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Denizli İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Berna Öztürk, “Evlerinde misafir ettikleri bir yakınlarının Covid tanısı almasından sonra, önce anneleri sonra babaları ve 3 kardeşleri ile birlikte pozitif gelen Denizli Devlet Hastanemizde tedavi gören 5 kişilik ailemiz çok şükür ki sağlıklarına kavuştu. Bana teşekkür etmek için taburculuk haberini alınca bu videoyu göndermişler. İzinleri ile yayınlıyorum. Covid ile mücadelede emeği geçen Tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum. Herkes bu güzel aile gibi şanslı olmayabilir. Lütfen unutmayalım; Normal, eski normal değil. mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymadığımızda herşey için çok geç olabilir. Kaybettiğimiz her can biz sağlık çalışanlarını derinden yaralıyor” ifadelerini kullandı.