Zeynep Nine, organ bağışıyla umut oldu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Zeynep Nine, organ bağışıyla umut oldu

Zeynep Nine, organ bağışıyla umut oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mayıs 2021 Salı - 11:26Güncelleme: 11 Mayıs 2021 Salı - 12:30
Zeynep Nine, organ bağışıyla umut oldu

Denizli’de, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yaşamını yitiren 84 yaşındaki Zeynep Semerci’nin bağışlanan organı, nakil bekleyen hasta için umut oldu.

Beyin kanaması tanısıyla Denizli Özel Egekent Hastanesi’nde tedavi altına alınan 84 yaşındaki Zeynep Semerci, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından hastanenin başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Peker ve Organ Nakli Birimi görevlileri tarafından hastanın ailesi ile görüşülerek organ bağışı sağlandı. Semerci’nin karaciğeri bir hastaya nakledilmek üzere İzmir’deki Ege Üniversitesi Hastanesine gönderildi.

“UMUT OLDUKLARI İÇİN MİNNETTARIZ”

Denizli Özel Egekent Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Peker, tüm çabalara rağmen hayatını kaybeden Zeynep Semerci’nin ailesine başsağlığı dileyerek, organ bağışı konusundaki duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti. Peker, “Ülkece zor bir dönemden geçiyoruz. Bizler sağlık çalışanları olarak bu zorlu dönemde tüm özveri ve emeğimizle çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bu dönemde böyle umut verici projelerde yer almak bizleri çok mutlu kılıyor. Organ naklinin, bizim için, hastanemiz ve şehrimiz açısından son derece önemli bir olay olduğunu düşünüyorum. Acılarını bir kenara bırakıp nakil bekleyen hastalara umut olan saygıdeğer aile başta olmak üzere, emeği geçen tüm sağlık personeline teşekkür ederim” dedi.