İzmir’in Konak ilçesinde, yağmurda oluşan su birikintisinden geçerken elektrik akımına kapılarak yaşamını yitiren iki kişiden İnanç Öktemay’ın, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemür’ün kuzeni olduğu öğrenildi.
Olay dün, Konak ilçesi Alsancak semtinde meydana geldi. Şiddetli yağış cadde ve sokakları göle çevirirken, bu sırada Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay (44) yağmura yakalandı.
Yoldaki su birikintisinden karşıya geçmek isteyen Deniz ve Öktemay, suda elektrik akımına kapıldı. Dakikalarca yağmur altında yardım beklerken, kaçak elektrik akımı nedeniyle yanlarına kimse yaklaşamadı.
Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin kalp masajıyla Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay hayata döndürülürken, kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti.
Öte yandan İnanç Öktemay’ın Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemür’ün teyzesinin oğlu olduğu öğrenildi. Ertemür’ün cenaze için İzmir’e gittiği belirtildi.
DENİZLİ(İHA)