Melek Baykal gündem oldu, Denizli Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Melek Baykal gündem oldu, Denizli Büyükşehir...

Melek Baykal gündem oldu, Denizli Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ocak 2023 Perşembe - 12:16Güncelleme: 26 Ocak 2023 Perşembe - 12:22
Melek Baykal gündem oldu, Denizli Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı

Denizli’ye tiyatro oyunu sahnelemek üzere gelen, ancak Çardak Havalimanı’nda “taksi krizi” ile karşılaşan ünlü sanatçı Melek Baykal’ın yaşadıkları ve sosyal medya paylaşımı ile bu konuda yayımlanan haberler üzerine, Denizli Büyükşehir Belediyesinden “Havalimanından yolcu almayla ilgili sorumluluğumuz yok” açıklaması geldi. Ancak, Büyükşehir belediyesinin havalimanına servis yapması VIP araçlarla yolcu taşıması, “taksi krizi”nin devam edeceğini gösteriyor.

• TIKLAYIN | Ünlü sanatçı havalimanında taksiye binemedi, ‘Denizli Büyükşehir Belediyesinin emri’ denildi

Çardak Havalimanı’ndan ticari taksilerin yolcu alma yasağı devam ederken, tiyatro sanatçısı Melek Baykal ve sanatçı arkadaşlarının yaşadıkları, ticari taksiye yolcu yasağı probleminin yerel olmaktan çıkıp, ulusal gündeme taşınmasını sağladı.

MELEK BAYKAL HABERLERİ GÜNDEM OLDU

Taksiye binebilmek için havalimanından güvenlik kapısına kadar yürümek zorunda kalan ünlü sanatçının yaşanan olayı “rezalet” ve “kepazelik” olarak nitelendirip tepki göstermesi, D20HABER.COM ve bazı yerel internet siteleri ile ulusal medyanın olayı gündeme taşımasının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

“Tiyatro oyunu için Denizli'ye gelen sanatçı Melek Baykal'ın dün akşam sosyal medyadan paylaştığı görüntülerle ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Ticari taksilerin Çardak Havalimanı içerisinden yolcu almasıyla ilgili Denizli Büyükşehir Belediyesinin herhangi bir yetkisi veya sorumluluğu bulunmayıp, sanatçımızın yaşadığı talihsiz olay bizleri de derinden üzmüştür.”

BÜYÜKŞEHİR HAVALİMANINA YOLCU SERVİSİ YAPIYOR

Öte yandan, yaşanan bu olay Çardak Havalimanı’nda uzun süredir yaşanan “taksi krizi”ni yeniden gündeme getirdi. Açıklamada olayın Büyükşehir Belediyesi ile ilgisi bulunmadığı belirtilse de Çardak Havalimanı’na normal servis araçlarının yanı sıra 8+1 kişilik özel tasarlanmış minibüslerle VIP yolcu taşımacılığı yapılıyor. Bununla ilgili bilgiler de Büyükşehir Belediyesinin internet sayfasında yer almaya devam ediyor.