İşçilerine 10 milyon liralık promosyon için 1 milyon lira ceza ödedi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. İşçilerine 10 milyon liralık promosyon için...

İşçilerine 10 milyon liralık promosyon için 1 milyon lira ceza ödedi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Kasım 2022 Salı - 08:30Güncelleme: 9 Kasım 2022 Çarşamba - 10:28
İşçilerine 10 milyon liralık promosyon için 1 milyon lira ceza ödedi

Denizli’nin deneyimli sanayicilerinden iş insanı Ahmet Gökşin’in çalışanlarına dağıttığı 10 milyon liralık promosyonda önemli bir detay ortaya çıktı. Gökşin’in işçilerine daha fazla promosyon dağıtabilmek için yaptığı anlaşmadan vazgeçmesinin bedeli olarak ilgili bankaya 1 milyon lira ceza ödemek zorunda kaldı.

•TIKLAYIN |  İş insanı Gökşin’den çalışanlarına 10 milyon lira promosyon

Gökhan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Ahmet Gökşin, işçilerine yaptığı 10 milyon liralık promosyon jestiyle dikkatleri çekmişti. D20HABER.COM’un duyurduğu bu haber geniş çevrelerde yankı uyandırırken, yeni promosyon anlaşmasının önemli bir detayı ortaya çıktı.

ÇALIŞANLARI MUTLU ETMEK İÇİN CEZAYI GÖZE ALDI

Yükselen promosyon bedellerinden Gökhan Tekstil’de çalışan 700 dolayındaki personelin yararlanmasını isteyen Gökşin, bunu sağlayabilmek için bir bankayla yaptığı promosyon anlaşmasından vazgeçti. Bu nedenle de ilgili bankaya 1 milyon lira ceza ödemek zorunda kaldı. Ancak, bir başka bankayla sağlanan 10 milyon liralık promosyon anlaşmasıyla çalışanlarını mutlu etti.

“İYİ RAKAM YAKALAYIP ANLAŞTIK”

Şirketinde promosyon gelirlerini yıllardır çalışanlarına dağıtan Gökşin, konuyla ilgili “Biz bu güne kadar aldığımız bütün promosyonları çalışanlarımıza dağıttık. Bu yıl promosyon oranları çok yükseldi. Bizim de banka ile devam eden bir anlaşmamız vardı. Anlaşmanın süresinin tamamlanmasına bir yıl vardı. İşçilerimiz için 1 milyon lira cezasını ödedik. Diğer bankalardan teklif aldık. İyi bir rakam yakalayıp anlaşma yaptık. Bu zor günlerde çalışanlarımız da mutlu oldular diye düşürüyorum” dedi.