Devlet teşvikleri düzenlenen etkinlikte gençlere tanıtıldı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Devlet teşvikleri düzenlenen etkinlikte gençlere tanıtıldı

Devlet teşvikleri düzenlenen etkinlikte gençlere tanıtıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Mayıs 2023 Cuma - 12:24Güncelleme: 5 Mayıs 2023 Cuma - 12:24
Devlet teşvikleri düzenlenen etkinlikte gençlere tanıtıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’nin 17. durağı Denizli olurken, ziyaretçilere kurumların burs, hibe, fon, kredi destekleri ve staj programlarıyla ilgili bilgiler aktarıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının koordinasyonunda düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri, Gazi Bulvarı’nda kurulan çadırda 40 kurum ve kuruluş ile gençleri buluşturdu. Bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı ofisleri, Cumhurbaşkanlığına bağlı kuruluşlar ile çeşitli kurumların yer aldığı etkinliğe katılan öğrenciler ve aileleri, kurumların burs, hibe, fon, kredi destekleri ve staj programlarıyla ilgili bilgi aldı.

Tanıtım çadırında kurulan stantları gezen Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar, etkinliğin 17. Durağının Denizli olduğunu dile getirdi. Gençlerle birlikte olmaktan duyduklarını kaydeden Başar, “İletişim Başkanlığı olarak devletimizin gençlerimize yönelik imkan tanıdığı destek, hibe, fon, burs ve kredi gibi teşvik unsurlarını yüz yüze anlatmak üzere buradayız. Bu sayede gençlerimiz kariyerlerini planlarken, devletimizin hangi imkanı ile neler yapabilecekleri hususunda bir farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Farklı şehirlerde organizasyona devam edeceklerini belirten Başar, “Gençlik Spor Bakanlığı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yatırım ofisinden Savunma Sanayi Başkanlığı’na devletimizin 40´a yakın kamu kurum ve kuruluşu uzman ekiplerle birlikte gençlerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

DENİZLİ (İHA)