Başkan seçilen öğrenci okula DJ getirdi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Başkan seçilen öğrenci okula DJ getirdi

Başkan seçilen öğrenci okula DJ getirdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Kasım 2023 Cuma - 11:32Güncelleme: 3 Kasım 2023 Cuma - 11:33
Başkan seçilen öğrenci okula DJ getirdi

Denizli’deki bir ilkokulda yapılan sınıf başkanlığı seçimi büyüklerin seçim yarışını aratmadı. Vaatlerin havada uçuştuğu seçimin ardından başkan seçilen öğrenci, sözünü tutup okula DJ getirdi. Öğrenciler ve veliler, eğlence dolu dakikalar yaşadı.

Pamukkale ilçesinde eğitim - öğretim veren Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Mehmet Erdem Kaya, sınıf başkanlığı seçimleri sırasında arkadaşlarına vaatlerde bulundu. “Başın sıkışınca dara, Mehmet Erdem’i ara”, “Vaat de var icraat da”, “Mehmet Erdem’i başkan yapın, eğlenceyi yaşayın”, “Hem dürüst hem çalışkan işte aradığınız başkan” sloganlarıyla arkadaşlarından oy istedi.

Bu vaatler öğrenciyi sınıf başkanı yapmaya yetti. O da verdiği sözü tutmak için annesinin sosyal medya hesabından müzik grubuna ulaşıp, okul bahçesinde ilginç bir organizasyona imza attı. DJ ve ekibi, performanslarıyla velilere ve öğrencilere özel bir gün yaşattı.

“GÜZEL BİR EĞLENCE OLDU”

Tüm okulu performansı ile coşturan Serap Çakmak, “Mehmet Erdem bana sosyal medya aracılığıyla ulaştı. Okulda bir başkanlık vaadi vermiş. Arkadaşlarına başkanlığı kazanması durumunda okula DJ Serap'ı getireceğini söylemiş. Biz de onu kırmayıp tüm çocukları eğlendirdik. Herkes sözünü tuttu, ben de sözümü tuttum. Çok güzel bir eğlence oldu. Bizim için büyük bir gurur oldu” dedi.

“ÇOK MUTLUYUM”

Mehmet Erdem Kaya da, “Başkanlık seçimi için aday oldum. Serap Abla’ya yazdım, o da beni kırmayıp okula geldi. Çok eğlenceli geçti ve çok mutluyum. Bir haberden esinlendim DJ konusunda. Herkes teşekkür etti ve mutlu oldu” diye konuştu.

Seçim vaadi veren oğluna destek çıktığını anlatan anne Hamiyet Kaya ise, taleplerini geri çevirmeyen gruba teşekkür etti. Kaya, “Oğlum bana başkanlık seçimi için geldi. Neler yapabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu. Biraz kafa yorduk. Herkesten farklı olabilecek bir şey düşünmemiz gerekiyordu. DJ konusunda yardımcı olabileceğimi söyledim. Kimseyle konuşmadan Serap Hanıma yazdım ve bir hafta sonra dönüş oldu. Oğlum ise bu süreçte çok heyecanlandı. Yapılan görüşmeler neticesinde eğlencemizi yaptık” ifadelerini kullandı.

DENİZLİ (İHA)