Denizli Vergi Dairesi Başkanı Tekin, DGC’yi ziyaret – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Denizli Vergi Dairesi Başkanı Tekin, DGC’yi...

Denizli Vergi Dairesi Başkanı Tekin, DGC’yi ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Mart 2024 Cuma - 15:24Güncelleme: 1 Mart 2024 Cuma - 15:25
Denizli Vergi Dairesi Başkanı Tekin, DGC’yi ziyaret

Denizli Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin, 35.Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) yönetimine ziyarette bulundu.

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde STK, Oda ve Borsa yönetimleri başta olmak üzere birçok kesimi ziyaretler eden Denizli Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin, Denizli Vergi Dairesi Grup Müdürleri Hasan Öztaş, Fatih Erdoğan ve Recep Ömeroğlu ile birlikte DGC yönetimine de ziyarette bulundu.

DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, ziyaretten dolayı memnuniyetini belirtirken, ülkenin gelişimi, büyümesi ve müreffeh bir ortamın sürekliliği için toplumsal bir görev, ödev olan vergi bilincinin önemine vurgu yaptı.

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde ülke genelinde çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri yürütüldüğünü belirten Denizli Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin, “Vergi Haftası her yıl şubat ayının son haftasında kutlanmaktadır. 35. Vergi Haftası kapsamında da ülke genelinde, vergi bilincinin; çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığımız tarafından çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri yürütülmektedir. Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı olarak ta, haftanın verimli değerlendirilmesi başta olmak üzere birçok kesime yönelik ziyaretlerimize devam ediyoruz. Vergisel yükümlülüklerini tam ve zamanında yerine getirerek ülkemizin gelişmesine katkı sağlayan tüm mükelleflerimize, meslek mensuplarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Denizli halkımızın, milletimizin Vergi Haftasını da kutluyorum” dedi.