Denizli Valiliği makamına oturan öğrenciden anlamlı mesaj – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Denizli Valiliği makamına oturan öğrenciden anlamlı...

Denizli Valiliği makamına oturan öğrenciden anlamlı mesaj

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Nisan 2024 Salı - 14:06Güncelleme: 23 Nisan 2024 Salı - 14:06
Denizli Valiliği makamına oturan öğrenciden anlamlı mesaj

Denizli Valiliği görevini sembolik olarak üstlenen öğrenci, "23 Nisan, sadece Çocuk Bayramı değildir. Büyük bir milletin milli iradesinin, azminin tarihe geçtiği gündür" mesajını verdi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında görevini sembolik olarak Dr. Necdet Durmuş Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Zeynep Ekin Kalkan’a devretti.

Makama oturan öğrenci, "Bugün özel bir gün. Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 104. yılı. 23 Nisan, sadece Çocuk Bayramı değildir. Büyük bir milletin milli iradesinin, azminin tarihe geçtiği gündür. Türk milleti için büyük bir dönüm noktasıdır" diyerek, şunları söyledi:

"100 yıllık Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde genç-yaşlı, kadın-erkek kurtuluş mücadelesine ses verilen gündür. Bu özel gün, Büyük Önderimiz Atatürk tarafından önce biz evlatlarına, sonra bütün dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir. Çok şanslıyız, dünya üzerinde bu gururu yaşayan sadece bizleriz. Bu nedenle sorumluluğumuz büyüktür.

Mustafa Kemal Atatürk'ün biz evlatlarına olan güveni ve milletimizin egemenliğine olan inancı bizlere cesaret ve ilham vermeye devam etmektedir. İlelebet payidar kalacak Türkiye Cumhuriyeti'nin çocukları bayramımız kutlu olsun."

Vali Ömer Faruk Coşkun, görevini bir süreliğine devrettiği öğrenciyi kutlayıp, başarılar dileyerek, "Yarınımızı, geleceğimizi sizlere emanet edildi. Önümüzdeki süreçlerde bu görevleri sizler devralacaksınız. sizlerin omuzlarında ülkemiz yükselecek. Güçlü, müreffeh bir ülke için, çocuklarımızın iyi yetişmesi için hep birlikte gayret gösteriyoruz" dedi.