Denizli için Meteorolojinin yayımladığı hava durumu raporuna göre, kış soğukları kapıdan girdi. Bazı ilçelerde gece hava sıcaklığı sıfır dereceye kadar düşecek.
Denizli’yi cuma gününden bu yana etkisi altına alan yağışlı hava yerini kış soğuklarına bırakıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, soğuk hava üşüten yüzünü göstermeye başladı.
Bu gece bazı ilçelerde sıcaklık zirai dona yol açacak kadar düşecek. Çameli gece sıfır derece olarak beklenen sıcaklık, yarın en yüksek 10 derece olarak tahmin ediliyor.
Serinhisar’da da termometrelerin gece sıfır dereceyi göstermesi, yarın da en yüksek sıcaklığın 11 derece olması bekleniyor.
Tavas ve Acıpayam, bu gece beklenen 1 dereceyle soğuk havanın etkili olacağı diğer ilçeler.
Kent merkezinde ise gece en düşük sıcaklık 8, yarın en yüksek sıcaklık 15 derece olarak tahmin ediliyor.
Pazartesi günü ise Çameli’de gece sıcaklığın eksi 2, Serinhisar’da eksi 1, Acıpayam ve Çardak’ta sıfır, Beyağaç’ta 1, Bozkurt’ta 2 derece olması bekleniyor.
Fotoğraf: AA