Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından arama kurtarma çalışmalarına destek olmak için bölgeye yeni bir ekip gönderdi.
Türkiye’yi sarsan ve 10 ilde binlerce kişinin ölümüne ve yaralanmasına yol açın depremin ardından dün bölgeye 2 kaza kırım aracı, 3 arazöz, 1 merdivenli yangın söndürme aracı, 3 destek aracı ve 40 personeli bölgeye gönderen Denizli Büyükşehir Belediyesi, 32 iş makinesi ve araç ile 50 personelini daha deprem bölgesine sevk etti.
İçişleri Bakanlığının koordinasyonunda Hatay’da görevlendirilen Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerini, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan uğurladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Asfalt Şantiyesi’nden hareket eden personele hayırlı yolculuklar ve kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, bunun kutsal ve bir insanlık görevi olduğunu vurguladı.