Yol çalışması yapılan Cankurtaran’a alternatif güzergah açıklaması – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Yol çalışması yapılan Cankurtaran’a alternatif güzergah...

Yol çalışması yapılan Cankurtaran’a alternatif güzergah açıklaması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Nisan 2024 Perşembe - 12:24Güncelleme: 11 Nisan 2024 Perşembe - 12:24
Yol çalışması yapılan Cankurtaran’a alternatif güzergah açıklaması

Denizli’nin Antalya ve Muğla bağlantılarını sağlayan karayolunda devam eden yol çalışması, bayramda artan araç yoğunluğu ile birlikte trafikte aksamaya yol açarken, Denizli İl Emniyet Müdürlüğünden alternatif güzergah açıklaması geldi.

Bayram tatilinde Antalya ve Muğla’nın tatil yörelerine gidenlerin geçiş yaptığı karayolunda, yol çalışmaları gidiş yönünde uzayıp giden araç kuyruğuna yol açtı. Çalışma henüz sonlanmadığından bu kez trafik sıkışıklığının dönüş yolunda yaşanması bekleniyor.

Denizli İl Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada, Aydın-İzmir yönüne gidecek sürücülere Karacasu karayolunu kullanmaları önerildi. Açıklama şöyle:

“İlimiz Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Denizli-Antalya karayolu Tunç Petrol ile Tavas Köprülü kavşağı arasında Antalya istikametinden Denizli istikametine doğru bölünmüş yolun yaklaşık 2 kilometrelik alanında Karayolları Genel Müdürlüğünce yol çalışması yapılmaktadır.

Antalya-Denizli istikametinde yapılan yol çalışması sebebiyle trafik akımı geliş ve gidiş çift yönlü olarak Denizli-Antalya istikametinden sağlanacak olup yol çalışmalarının Ramazan Bayramı tatili süresince de devam edeceği bildirilmiştir.

Antalya, Muğla il ve ilçelerinden bayram tatili dönüşü belirtilen çalışma alanında trafik yoğunluğu ön görülmektedir. Çalışma alanında trafik yoğunluğunu azaltmak, zaman kaybını önlemek için Aydın-İzmir istikametine gidecek vatandaşlarımızın alternatif yol olarak ilimiz Tavas ilçesi üzerinden Karacasu yolunu kullanmaları çalışma alanında yaşanacak olan trafik yoğunluğunu azaltacağı değerlendirilmektedir.”