Denizli-Antalya karayolunda bir türlü tamamlanamayan yol yapım çalışmalarından bir yenisi daha başladı. Cankurtaran bölgesindeki çalışmanın 17 gün süreceği bildirildi.
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Karataş kavşağının yer aldığı bölgeye uzanan yol çalışmasının başlamasıyla birlikte Antalya yönüne gidiş şeridinin trafiğe kapatıldığını, trafik akışının Denizli istikametinden çift yönlü sağlandığını duyurdu.
Sürücülerin belirtilen bölgede yavaş seyretmeleri, işaret ve işaretçilere uymaları istenerek, çalışmayla ilgili şu bilgiler paylaşıldı:
“Denizli—Antalya Karayolu Cankurtaran mevkiinde; Km. 15+250 ile Karataş Kavşağına 500 metre mesafeli Km. 12+350 arası Karayolları Genel Müdürlüğünce yol yapım çalışması başlatılmıştır.
Yapılan çalışmalar nedeniyle Antalya istikameti trafiğe kapatılmış olup, trafik akışı Denizli istikametinden çift yönlü (gidiş—geliş) olarak sağlanmaktadır. Ayrıca, çalışma süresince Cankurtaran Kavşağı trafiğe kapatılmıştır.
Antalya istikametindeki çalışmaların yaklaşık 10 gün süreceği, ardından Denizli istikameti yönündeki çalışmaların başlayarak yaklaşık 7 gün içinde tamamlanmasının planlandığı bildirilmiştir.
Bu güzergâhta seyir edecek sürücülerimizin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri, çalışma alanında yavaş ve dikkatli seyretmeleri, oluşabilecek trafik yoğunluklarına karşı duyarlı olmaları büyük önem arz etmektedir.”