Yol çalışması bayram tatiliyle kesişti, trafik çilesi had safhaya ulaştı – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Yol çalışması bayram tatiliyle kesişti, trafik...

Yol çalışması bayram tatiliyle kesişti, trafik çilesi had safhaya ulaştı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Nisan 2024 Cuma - 18:00Güncelleme: 12 Nisan 2024 Cuma - 18:01
Yol çalışması bayram tatiliyle kesişti, trafik çilesi had safhaya ulaştı

Denizli’nin Antalya ve Muğla ile bağlantılarını sağlayan karayolundaki çalışma nedeniyle uzun bayram tatilinde gidiş ile başlayan trafik çilesi dönüşte de yaşanıyor. Uzayıp giden araç kuyruğu sürücüleri isyan ettirirken, bir kadın yolcu “Denizli’ye 6 yıl önce gelin geldim. O gün de bu yolda kuyruk vardı, bugün de kuyruk var” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Karayollarının bayram tatiline rast gelen yol çalışması, Denizli’nin Antalya ve Muğla’ya bağlandığı yolları tercih edenler için eziyete dönüştü. Bayram tatilinin başlangıcında gidiş yönünde görülen yoğunluk, bugün itibariyle dönüş yolunda ortaya çıktı.

İstanbul, Ankara gibi illerden tatil yörelerine gelenler bugünden itibaren dönüşe geçti. Bu da artan araç yoğunluğuyla birlikte uzadıkça uzayan kuyruğa neden oldu. Serinhisar’dan Denizli’ye geliş yönünün Kazıkbeli mevkisinde sürücüler metre metre ilerleyebilmenin sıkıntısıyla “Bayramda böyle bir çalışma yapılır mı?” diye sorarak, tepkilerini dile getiriyor.

Bir kadın yolcu ise, Cankurtaran bölgesi ve Kazıkbeli mevkisinde bitmeyen çalışmalardan yakınırken, “Denizli’ye 6 yıl önce gelin geldi. O gün de bu yolda çalışma vardı, bugün de çalışma var. O gün de bu yolda kuyruk vardı, bugün de var” ifadesini kullandı.