Mevsim yaz, trafik yoğun, Cankurtaran yolunda yeni bir çalışma daha – D20Haber
01.07.2024, Pazartesi
22 °C / 37 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Mevsim yaz, trafik yoğun, Cankurtaran yolunda...

Mevsim yaz, trafik yoğun, Cankurtaran yolunda yeni bir çalışma daha

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Haziran 2024 Cuma - 20:19Güncelleme: 28 Haziran 2024 Cuma - 20:21
Mevsim yaz, trafik yoğun, Cankurtaran yolunda yeni bir çalışma daha

Denizli-Antalya karayolunun Cankurtaran geçişinde yaz aylarında rutinleşen yol çalışmasının bir yenisi daha başladı. Antalya’dan Denizli yönüne tek şeride düşen yol, “çile şoförüm çile” dedirtiyor. Denizli Valiliği ise, yol çalışmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Denizli-Antalya karayolundaki trafik yoğunluğu turizm mevsiminin başlamasıyla birlikte artıyor. Muğla ve Antalya’daki sahil beldelerine ulaşmak için bu güzergahı kullanan sürücüler, yaklaşık 3 kilometrelik bölümde tek şeride düşen trafik akışının yarattığı uzun araç kuyruklarından şikayetçi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Denizli Valiliği de Cankurtaran bölgesinde başlayan yol çalışması nedeniyle yazılı açıklama yaptı. Sürücülere çalışma yapılan bölgede trafik işaret ve işaretçilerine uymaları uyarısında bulunuldu. Açıklama şöyle:

Haberin DevamıReklam




“İlimiz Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran mevkisi Denizli istikametinden Antalya istikametine doğru bölünmüş yolun yaklaşık 2.7 kilometrelik alanında Karayolları Genel Müdürlüğünce yol çalışması yapılmaktadır.

Denizli-Antalya istikametinde yapılan yol çalışması sebebiyle trafik akımı geliş ve gidiş çift yönlü olarak Antalya-Denizli istikametinden sağlanacaktır. Yapılan yol çalışmalarından dolayı bölgede oluşabilecek trafik yoğunluğu ve zaman kaybına karşı vatandaşlarımızın hazırlıklı ve duyarlı olması, sürücülerimizin çalışma alanında dikkatli seyir etmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları büyük önem arz etmektedir.”