İlhan: İşçiler üzerinden siyasi prim yapmaya kalkmayın – D20Haber
16.03.2025, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. İlhan: İşçiler üzerinden siyasi prim yapmaya...

İlhan: İşçiler üzerinden siyasi prim yapmaya kalkmayın

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Mart 2025 Perşembe - 15:48Güncelleme: 13 Mart 2025 Perşembe - 15:48
İlhan: İşçiler üzerinden siyasi prim yapmaya kalkmayın

Merkezefendi Belediyesinde grev kararı alınmasının ardından “İşçi hakları verilmelidir” açıklamasını yapan AK Parti Grup Başkanvekili Tercan Türkmen’e CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan’dan “İşçiler üzerinden siyasi prim yapmaya kalkmayın”sözleriyle tepki gösterdi.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, sendikayla görüşmelerin devam ettiğini, sürecin henüz tamamlanmadığını kaydederek, “Süreç henüz tamamlanmamışken bu açıklamayı yapmak düpedüz siyasi fırsatçılıktır. Sendika ile görüşmeler tamamlandığında personelin hakkının verildiğini herkes görecek. AKP’nin beceriksiz yönetimiyle sefalet içinde bıraktığı işçiler üzerinden siyasi prim yapmaya kalkmayın” dedi.

Haberin DevamıReklam




Merkezefendi Belediyesinde işçilerin asgari ücret üzerinde maaş aldığını bildiren İlhan, “Sendika ile görüşmeler sürüyor ve işçilerin hakkı korunacaktır. 22 bin 400 liralık asgari ücret ve 14 bin 400 liralık emekli aylığı ile insanları açlık sınırında yaşamaya mahkum eden siz değil misiniz? Emeklileri verdiğiniz sefalet maaşlarıyla açlığa sürükleyen siz değil misiniz? İnsanları çaresizlikten intihara sürükleyen siz değil misiniz? Sonra da utanmadan çıkıp işçiyi savunuyormuş gibi yapıyorsunuz. Sizde hiç vicdan var mı? Halkı bu hale getiren AKP zihniyeti değilmiş gibi konuşmak tam bir iki yüzlülük örneğidir” ifadelerini kullandı.