Pamukkale Spor Oyunları başlıyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. Genel
  4. /
  5. Pamukkale Spor Oyunları başlıyor

Pamukkale Spor Oyunları başlıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Mayıs 2018 Perşembe - 16:00Güncelleme: 3 Mayıs 2018 Perşembe - 16:00
Pamukkale Spor Oyunları başlıyor

Pamukkale Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek “Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları” 4 Mayıs Cuma günü başlıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Turnuvalardan, konserlere, sosyal etkinliklerin gerçekleşeceği spor bayramımız başlıyor. Cuma akşamı meşaleli kortej yürüyüşümüz, ardından ünlü isimlerin katılacağı panel ve mini konserimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin organizasyonunda bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Pamukkale Spor Oyunları 4 Mayıs Cuma günü start alacak. 3 gün sürecek etkinlikler, cuma günü saat 19.00’da ünlü sanatçıların da katılacağı meşaleli kortej yürüyüşü ile başlayacak.

SOSYAL ETKİNLİK ALANINDA BİRBİRİNDEN ZEVKLİ OYUNLAR VAR

2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları kapsamında, teknoloji, spor ve eğlencenin bir arada olacağı Sosyal Etkinlik Alanı’ndaki oyunlarla, vatandaşların keyifli vakit geçirmesi sağlanacak. Her gün farklı bir alanda aynı konseptte sunulacak olan Sosyal Etkinlik Alanı kurulum yer ve tarihleri şöyle:

04 Mayıs 2018 Saat 13.00-21.00 - Pamukkale Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi Fuaye Alanı

05 Mayıs 2018 Saat 10.00-17.00 - Pamukkale Açık Tenis Kortları (Tören Alanı)

06 Mayıs 2018 Saat 10.00-19.00 - Pamukkale Natural Park (Kocaçukur)

Etkinlik Alanı’nda, sanal gerçeklik oyunlarından masa tenisine, ayak bilardosundan langırta birçok oyun yer alacak. Birbirinden zevkli etkinlik ve animasyonların katılımcıları beklediğini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Sosyal Etkinlik Alanı Etkinliklerinde 3 gün boyunca katılımcılara ikramlar, yarışmalarda başarılı olan sporseverlere çeşitli hediyeler ve hediye çantası verilecek” dedi.

DEV TÜRK BAYRAĞI İLE KORTEJ

Oyunların açılış günü olan 4 Mayıs’ta düzenlenecek yürüyüş, Kredi Yurtlar Kurumu Kavşağı Amfi Park’tan başlayıp, Pamukkale Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi’nde sona erecek. Yürüyüşe, Başkan Gürlesin’in yanı sıra protokol üyeleri, ünlü sanatçılar, sporcular ve gençler katılacak. Başkan Gürlesin, 100 metrelik dev bir Türk Bayrağı’nın da dalgalanacağı yürüyüşe tüm vatandaşları beklediğini söyledi.

"SPORDA YEREL YÖNETİMLERİN ROLÜ"

2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları açılış etkinlikleri kapsamında, Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde spor dünyasından ünlü isimlerin katılacağı "Sporda Yerel Yönetimlerin Rolü" isimli panel düzenlenecek. Panelin ardından ünlü şarkıcı Sinan Akçıl PAÜ Tenis Kortları’ında mini bir konser verecek. Konser 20.30’da başlayacak. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları’nın detaylı programına www.pamukkalesporoyunlari.com adresinden ulaşılabilir.