Kar nedeniyle bazı ilçelerde okullar tatil edildi – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. Genel
  4. /
  5. Kar nedeniyle bazı ilçelerde okullar tatil...

Kar nedeniyle bazı ilçelerde okullar tatil edildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mart 2022 Cuma - 08:43Güncelleme: 11 Mart 2022 Cuma - 20:04
Kar nedeniyle bazı ilçelerde okullar tatil edildi

Denizli’de, dün akşam saatlerinde başlayan ve yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışının ardından, bazı ilçelerde okulların tatil edilmesi kararları alındı.

Haber merkezimize son ulaşan bilgilere göre, Beyağaç ilçesinde iki okul, Buldan’da ilçe merkezi ve Yenicekent Mahallesi dışındaki tüm okullar, Tavas’ta tüm okullar, Çameli’de ise taşımalı eğitim veren okullar tatil edildi.

BEYAĞAÇ

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü, Beyağaç ilçesinde aşırı buzlanma nedeniyle bugün Kızılcaağaç-Sazak ve Kapuz İlkokulu ile Ortaokulunda tatil kararı alındığını, bu okullardaki öğrencilerin uzaktan eğitim-öğretime devam edileceğini duyurdu.

BULDAN

Buldan milli Eğitim Müdürlüğü, kar yağışının yarattığı olumsuzluklar nedeniyle Yenicekent ve Buldan merkez dışındaki okullar ile taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitim-öğretim bugün ara verildiği ve öğrencilerin uzaktan eğitim-öğretime devam edileceği belirtildi.

TAVAS

Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İlçemizde beklenen yoğun kar yağışının insan sağlığı ve trafik güvenliği riskleri oluşturması nedeniyle 11.03.2022 Cuma günü 1 gün süreyle tüm öğrencilerimiz için yüz yüze eğitime ara verilerek, uzaktan eğitim/öğretime devam edilmesine karar verilmiştir” denildi.

ÇAMELİ

Çameli Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı ve don beklentisi insan sağlığı ve trafik güvenliği riskleri oluşturması nedeniyle 11 Mart Cuma günü 1 gün süreyle taşımalı öğrencilerimiz için yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitime devam edilmesine karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.