Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, meclisin yeni yıldaki ilk toplantısında, gündem dışı konuşmasıyla son dönemde gerçekleştirilen faaliyetler ile ilgili bilgilendirmede bulundu.
Köyüne geri dönmek isteyenlere yapılacak gebe düve yardımında başvuruların alınmasına başlandığını söyleyen Çavuşoğlu, kırsaldaki yaşamı yeniden canlandırmak, hayvancılığı teşvik etmek amacıyla hazırladıkları gebe düve dağıtımı projesinde belirlenen şartlara uyanlara 5 gebe düve verileceğini söyledi.
KOMİSYON SEÇİMİ YAPILDI
Gebe düve dağıtımında başvuruları değerlendirmek üzere de Büyükşehir belediye Meclisinde bir komisyon oluşturuldu. Komisyonda CHP’den Koray Eren, Yahya Söylemez, Kadir Öncal ve Hakan Fakıoğlu, AK Parti’den Hasan Kayhan görev yapacak.
BESLENME YARDIMI ULAŞTIRILAN OKUL SAYISI 50 OLDU
İlkokul birinci sınıf öğrencilerine yaptıkları bir öğün yemek desteğini artırarak sürdürdüklerini kaydeden Çavuşoğlu, “1. sınıf öğrencilerine bir öğün yemeği 50 okulda ulaştırıyoruz. İçinde yumurta, zeytin, bal, patates, üzümden oluşan beslenmemizi artırarak sürdürüyoruz. Hedefimiz ikinci dönemin ortalarına kadar ilçelere de ulaştırmak” dedi.
ULAŞIM FİLOSUNA YENİ ARAÇLAR
Çavuşoğlu, ulaşım hizmetini iyileştirme çabalarının devam ettiğini, kısa bir süre önce 38 aracı hizmete aldıklarını belirten Çavuşoğlu, yaz aylarında ulaşım filosuna 50 araç daha ekleyeceklerini sözlerine ekledi.