Yeşilay Münazara Yarışması’nda bölge birincileri Denizli’den – D20Haber
16.06.2024, Pazar
20 °C / 39 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Yeşilay Münazara Yarışması’nda bölge birincileri Denizli’den

Yeşilay Münazara Yarışması’nda bölge birincileri Denizli’den

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Mayıs 2024 Perşembe - 11:15Güncelleme: 23 Mayıs 2024 Perşembe - 11:15
Yeşilay Münazara Yarışması’nda bölge birincileri Denizli’den

Yeşilay tarafından düzenlenen münazara yarışmasının Ege Bölgesi finali Denizli’de yapıldı. Birinciliği DOSTEK Koleji ile Erbakır Fen Lisesi öğrencileri kazandı.

Nihat Zeybeykçi Kongre Merkezi’nde düzenlenen Yeşilay Münazara Yarışması Ege Bölgesi Finali’ne farklı illerden 80 okul takımı katıldı.

Yarışmada Denizli’yi temsil eden Erbakır Fen Lisesi, Aydem Fen Lisesi, Durmuş Ali Çoban Lisesi ve DOSTEK Koleji finale kaldı.

En İyi Konuşmacı Ödülü’nü Dostek Kolejinden Mustafa Görkem Akhan alırken, münazara Ege Bölgesi birincisi ise Erbakır Fen Lisesinden Berra Eren ve Abdurrahman Kuzu oldu.

Yarışmacılara ödülleri Yeşilay Genel Müdür M. Nurullah Atalan, Yeşilay Akademi ve Kurumsal İletişim Direktörü Şeyda Top veYeşilay Denizli Şube Başkanı Hakan Şirin tarafından verildi.

Haberin DevamıReklam




Yeşilay Denizli Şube Başkanı Hakan Şirin, ödül törenindeki konuşmasında “Parlamenter münazara sistemi esas alınarak gerçekleşen ulusal turnuvamızda Denizli Şubesi olarak Ege bölge finaline ev sahipliğini yapmanın mutluluğu yaşıyoruz. Ege Bölgesi’nde finale kalan okulların tamamının Denizlimizin okulları olması bize ayrı bir mutluluk yaşattı. Münazara yarışmaları toplum karşısında hitabet, kısa sürede düşünüp düşündüğünü etkin ifade edebilme yeteneklerini geliştiren bir yarışmadır. Bu sayede yarınımız olan gençlerimizin bilgi üzere kendilerini medenice ifade edebilmelerine önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Yarışmaya ilgi gösteren öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.