Sarayköy Belediyesi okulların hamisi oldu – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Sarayköy Belediyesi okulların hamisi oldu

Sarayköy Belediyesi okulların hamisi oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Nisan 2017 Salı - 18:22Güncelleme: 11 Nisan 2017 Salı - 18:22
Sarayköy Belediyesi okulların hamisi oldu

Sarayköy Belediyesi, eğiti kurumlarının ihtiyaçlarının karşılanmasından öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinliklerine kadar birçok konuda destek sağlıyor. Yerel yönetimin “okul hamisi” gibi çalışması da en çok eğitim kurumlarının yöneticilerini sevindiriyor.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, göreve geldikten sonra yenileme çalışmasına ihtiyaç duyan okullara gerekli desteği sağladıklarını, 3 yıllık dönemde okulların fiziki yapılarındaki düzenlemeden öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinlikleri ile eğitimlerine kadar destek sağladıklarını belirtti.

İlçedeki 25 eğitim okula peyzaj ve tadilat çalışmalarında, öğrencilere de hazırlandıkları sınav hazırlıklarıyla ilgili katkı sağladıklarını ifade eden Özbaş, “Gençlerimizin eğitimi ve gelişimi noktasındaki ortak hedefleri paylaşıyor olmasından dolayı bu uyum söz konusu. Böyle bir ortamda çalışıyor olmaktan dolayı biz de mutluyuz. Bugüne kadar olduğu gibi hem eğitime hem de spora desteğimiz sürecek. Okullarımızın fiziki ya da malzeme ihtiyaçları oluyor. Biz de olabildiğince gücümüz nispetinde okullarımıza destek olmaya çaba gösteriyoruz. Düzenlendiğimiz geziler ile gençlerimizin eğlenmesini gittikleri yerlerde yeni bilgiler ekleyerek hayatlarına yeni bilgiler eklenmesini hedefliyoruz. Çocuklarımızın güvenliğini önemsediğimiz için okullarımıza gece görüşlü kamera ve kayıt cihazı taktırmaya başladık. Gençlerimize önem veriyoruz onlar için en iyisinin eğitim ve spor olduğu düşüncesi ile her zaman desteğimizin sürdüreceğiz” dedi.

*İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NDEN TEŞEKKÜR

Eğitime verdiği desteklerinden dolayı Sarayköy Belediyesi’ne teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, “Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş, bizden hiçbir zaman desteğini esirgemedi. Okullarımıza, Sarayköy eğitim camiamıza her konuda büyük destekleri oldu. Yıllardır boyanmayan okullarımız sayesinde boyandı. Okul bahçelerimizin düzenlemesi yapıldı. Anaokulumuzun bahçe düzenlemesi ve oyuncak grubu belediye destekli yapıldı. Maddi, manevi hemen hemen tüm okullarımız desteklendi. Öğrencilerimiz Çanakkale, İstanbul, Ankara gezilerine götürülerek ödüllendirildi” diye konuştu.