Şair Musa Mert öğrencilerle buluştu – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Şair Musa Mert öğrencilerle buluştu

Şair Musa Mert öğrencilerle buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Mart 2017 Salı - 17:58Güncelleme: 28 Mart 2017 Salı - 17:58
Şair Musa Mert öğrencilerle buluştu

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Doğa Koleji işbirliği ile hazırlanan Kariyer Günleri kapsamında, yazar ve şair Musa Mert, öğrencilerle bir araya geldi.

Denizli Servergazi İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Mustafa Vural, Eğitimci-YazarMusa Mert, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Yazar ve Şair Musa Mert’in aynı zamanda Konya’da öğretmenlik yaptığını belirterek,”Konya’dan bizler için buralara kadar geldi. Kendisi deneyimlerini sizlere aktaracak. Sevgili gençler hedefinizi iyi belirleyiniz. Bugünlerden hedeflerinize doğru emin adımlarla ilerleyiniz. Hedefleriniz için bugünü milat olarak görün. Hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsınız. Önünüzde çok yıllarınız var. Size en önemli tavsiyem çok kitap okuyun ve derslerinize günü gününe çalışın” dedi.

Eğitimci-Yazar ve Şair Musa Mert; “Öğrenci Sorunları” semineri ile gençlere kendilerini bulma ve tanımaları doğrultusunda önerilerde bulundu.