Rektör Bağ: Hedef 7-24 yaşayan kampüs – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Rektör Bağ: Hedef 7-24 yaşayan kampüs

Rektör Bağ: Hedef 7-24 yaşayan kampüs

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Kasım 2017 Cuma - 18:19Güncelleme: 17 Kasım 2017 Cuma - 18:19
Rektör Bağ: Hedef 7-24 yaşayan kampüs

Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmeleri’nin hizmete sunmaya hazırlandığı yeni kafeyi gezen Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, 7/24 yaşayan bir kampüs hedeflediklerini belirtti.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ,rektör yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru ve Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Genel Sekreter Yardımcısı Yalçın Şenay, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, fakülte dekanları, daire başkanları ve PAÜ Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmeleri Müdürü Yardımcısı Doç. Dr. Nuri Avşarlıgil ile birlikte hizmete açılma aşamasına gelen jafeyi gezdi.

Göreve geldiği günden bu yana Pamukkale Üniversitesi personeli ve öğrencilerinin kaliteli hizmet alabilmeleri için çalışmalar yaptıklarını belirten Bağ, yatırımlar, yenilikler ve düzenlemeler ile Pamukkale Üniversitesi’nin 7/24 yaşayan kampüs niteliğinde olmasını hedeflediklerin, personel ve öğrencilerin vakit geçirebilecekleri nezih bir ortamlar yaratmaya çalıştıklarını söyledi.

PAÜ Kampüsü girişindeki yeni kafe ile birlikte Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmeleri ait üç kafe, üç restoran, bir market, 18 kantin ve 8 fotokopi merkezi ile PAÜ ailesine hizmet vermeye devam edecek. Yeni kafenin zengin menüsü içinde sıcak-soğuk yerli-yabancı kahve çeşitleri ile birlikte mutfağında kahvaltı, çeşitli ana yemekler ve aperatif yiyecekler de yer alıyor. İki katlı olan açık ve kapalı alanlarla toplamda 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni kafe, haftanın her günü 08.00 – 23.00 çalışma saatleri arasında hizmet vermekte.