PAÜ’de Otomotiv Teknoloji Günleri – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. PAÜ’de Otomotiv Teknoloji Günleri

PAÜ’de Otomotiv Teknoloji Günleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Nisan 2017 Salı - 09:38Güncelleme: 11 Nisan 2017 Salı - 09:38
PAÜ’de Otomotiv Teknoloji Günleri

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknoloji Fakültesi’nde düzenlenen “Otomotiv Teknoloji Günleri”, sektör temsilcileri ile öğrencileri buluşturdu.

PAÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Karabulut, organizasyonun açılışında yaptığı konuşmada, bu etkinliğin amacının sektördeki son gelişmeler hakkında öğrencileri bilgilendirmek ve gelecekte sektörün mezunlarından beklentileri öğrenmek olduğunu söyledi.

TOFAŞ Satış Sonrası Teknik Destek Uzmanı Gökçen Ersoy ise, otomotiv sektörünün üretim, kalite, Ar-Ge, yedek parça, satış, satış sonrası gibi kapsamlı bir sektör olduğunu belirterek, öğrencilere hangi alana yönelmek istediklerini önceden belirlemelerini önerdi.

Yön Otomotiv Satış Sonrası Saha Yapılanması Koordinatörü Ozan Manisalı da, satış sonrası alanının işleyişi ve teknik detayları hakkında öğrencilere bilgiler vererek, sektörel anlamda deneyimlerini öğrenciler ile paylaştı.

TSE Araç Kontrol Merkezi İşletmeleri Grup Başkanı Bekir Sıddık Köylü de, TSE otomotiv sektörü faaliyetleri hakkında bilgiler verdi, kurum ve çalışma alanlarını anlattı.