PAÜ Rektörü, öğrencilerle buluştu – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. PAÜ Rektörü, öğrencilerle buluştu

PAÜ Rektörü, öğrencilerle buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Nisan 2017 Pazar - 14:25Güncelleme: 9 Nisan 2017 Pazar - 14:25
PAÜ Rektörü, öğrencilerle buluştu

Pamukkale Üniversitesi Rektörü (PAÜ) Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Öğrenci Konseyi Başkanlığının düzenlediği 1. Öğrenci Toplulukları Çalıştayı’nda öğrenci topluluklarının temsilcileriyle bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıda, toplulukların ortak projelerle ilgili yapacakları çalışmalar ve işbirliği ele alındı.

PAÜ Morfoloji Yemekhanesi’nde verilen kahvaltıya Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın yanı sıra, Genel Sekreter Yardımcısı Önder Kompas, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan İsmail Alpay, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Hüseyin Şahin, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Bilal Bozoğlu, Öğrenci Konseyi Başkanı Enes Zeytun ve öğrenci topluklarından temsilciler katıldı.

Öğrenci Konseyi Başkanı Enes Zeytun, toplanma amaçlarının üniversiteyi daha iyi bir geleceğe götürmek ve daha iyi hizmetler yapmak olduğunu söyledi. Katılan herkese teşekkür eden Zeytun, bu tür toplantıların gelecekte devam etmesi temennisinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ise, etkinliği düzenleyen öğrenci konseyine teşekkür ederken, bu tür faaliyetlerin daha fazla yapılarak, öğrencilerin kendi arasında daha çok bir araya gelmesi gerektiğini dile getirdi.

Mevcut durumdan daha iyi bir noktaya gelinebilmesi için iletişimin önemini vurgulayan Prof. Dr. Bağ, "Amacımız sizlere iyi bir gelecek sağlamak, güçlü bir Türkiye için iyi yetişmiş bir gençliğe ihtiyacımız var. Sizler bizim geleceğimizsiniz, bugün bizlerin üstlendiği görevleri yarın siz gençler devralacaksınız" dedi.

PAÜ’de yapılan yenilikler ve düzenlemelere de değinen Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Merkez Kütüphanesi’nde genişletme çalışmalarının yapıldığını, kütüphane için yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını anlattı. Kütüphanenin yedi gün 24 saat kullanıma açıldığını, ulaşım için ücretsiz servis imkânı ve ücretsiz çorba ikramlarının verilmeye başlandığını hatırlatan Prof. Dr. Bağ, öğrencilerin bu hizmetlerden aktif bir şekilde faydalanmasından duyduğu memnuniyeti sözlerine ekledi.

Açıklamalarının ardından Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, kahvaltı etkinliğine katılan öğrenci topluluklarının temsilcilerinden gelen soruları yanıtlayarak, öğrencilerden gelen talepleri dinledi.

Etkinlik, öğrenci konseyi ve öğrenci toplulukları arasında yapılacak işbirliği konularının ele alındığı toplantıyla son buldu.