PAÜ öğretim üyeleri ve araştırma görevlisi alacak – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. PAÜ öğretim üyeleri ve araştırma görevlisi...

PAÜ öğretim üyeleri ve araştırma görevlisi alacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Aralık 2022 Pazartesi - 09:53Güncelleme: 12 Aralık 2022 Pazartesi - 09:53
PAÜ öğretim üyeleri ve araştırma görevlisi alacak

Denizli’deki Pamukkale Üniversitesine (PAÜ) 96 öğretim üyesi ile 1 öğretim görevlisi alınacak. Başvurular için 15 gün süre tanındı.

PAÜ’ye bağlı fakültelerin öğretim üyesi kadrolarına; Yüksek Öğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri, PAÜ Akademik Değerlendirme Yönergesi ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik uyarınca 19 profesör, 34 doçent ve 43 dr öğretim üyesi alınacak.

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI

Söz konusu kadrolar için başvurular bugün başladı. Adaylar, şahsen veya posta yoluyla başvurularını yapabilecek. Başvuru belgesi http://www.pau.edu.tr/personel/tr/sayfa/form-ve-belgeler adresinden temin edilebilecek.

PROFESÖR KADROSU

Alınacak profesör sayısı ve görevlendirilecek fakülteler: Eğitim Fakültesi 3, Fen Fakültesi 4, İktisadi ve İdari Bilimler, 1, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi 4, Mühendislik Fakültesi 2, Teknoloji Fakültesi 2 ve Tıp Fakültesi 3.

DOÇENT KADROSU

Alınacak doçent sayısı ve görevlendirilecek fakülteler: Diş Hekimliği Fakültesi 3, Eğitim Fakültesi 7, Fen Fakültesi 3, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesi 1, İlahiyat Fakültesi 2, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi 3, Mühendislik Fakültesi 2, Sağlık Bilimleri Fakültesi 3 ve Tıp Fakültesi 10.

DR ÖĞRETİM ÜYESİ KADROSU

Alınacak dr öğretim üyesi sayısı ve görevlendirilecek fakülteler: Eğitim Fakültesi 8, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesi 1, Hukuk Fekültesi 3, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi 5, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 4, Mühendislik Fakültesi 4, Sağlık Bilimleri Fakültesi 6, Spor Bilimleri Fakültesi 3, Teknoloji Fakültesi 2 ve Tıp Fakültesi 2.

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

Rektörlük Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğüne de 1 öğretim görevlisi alınacak. Bugün başlayan başvurular 26 Aralık'ta sona erecek. Ön değerlendirmenin sonucu 30 Aralık'ta açıklanacak. Sınav 6 Ocak 2023'te yapılacak.