PAÜ öğrencileri, 3 okula yardım sağladı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. PAÜ öğrencileri, 3 okula yardım sağladı

PAÜ öğrencileri, 3 okula yardım sağladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Şubat 2021 Cuma - 12:48Güncelleme: 5 Şubat 2021 Cuma - 12:48
PAÜ öğrencileri, 3 okula yardım sağladı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, sağladıkları eğitim malzemelerini 3 ayrı okula ulaştırdı.

PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında, anlamlı bir proje gerçekleştirildi. Öğrenciler, sivil toplum kuruluşları ve kişilerin desteğiyle sağladıkları kitap, kırtasiye, kıyafet, ayakkabı, çanta ve spor malzemelerle Uzunpınar İlkokulu ile Çivril Işıklı İlkokulu ve Ortaokulunun eksiklerin giderilmesine katkıda bulundu.

Toplanan bağışlar, okulların kapalı olması nedeniyle Pamukkale Üniversitesinde düzenlenen tören ile okul müdürlerine teslim edildi. Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştirilen proje ile yaklaşık 400 öğrencinin ihtiyacının karşılanacağı belirtildi.

Denizli İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Başgün, törende yaptığı konuşmada, “Üniversite, evrensel bilginin merkezidir. Burada yardımlaşmayı, dayanışmayı, birlik olmayı ve ahilik kültürünün yaşatılmasını görmekteyiz” dedi.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan da öğrencileri anlamlı bir projeyi gerçekleştirmelerinden dolayı kutladı.