Kimi torunuyla, kimi bebeğiyle diploma aldı – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Kimi torunuyla, kimi bebeğiyle diploma aldı

Kimi torunuyla, kimi bebeğiyle diploma aldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Haziran 2022 Salı - 19:33Güncelleme: 21 Haziran 2022 Salı - 20:02
Kimi torunuyla, kimi bebeğiyle diploma aldı

Pamukkale Üniversitesinin (PAÜ) mezuniyet töreni renkli geçti. Törende kimi torunuyla, kimi bebeğiyle sahneye çıkarak diplomasını aldı.

Bahanelere sığınmadan yükseköğrenimini yapma uğraşı verenler, bunun meyvesini diplomalarıyla aldı. Bu güzel anı da isimleri anons edildiğinde sahneye bebeğiyle, torunuyla çıkıp diplomalarını aldılar.

 

67 YAŞINDA ÜNİVERSİTEYİ BİTİRDİ

Azmetmek, istemek ve çalışmak… Bunlar bir araya geldiğinde başarıya ulaşmak da kolaylaşıyor. Bunun bir örneği PAÜ’de yaşandı. “Yaşım geçti, bu saatten sonra eğitim benim neyime” demeyen Ali Rıza Ege, 67 yaşında Eğitim Fakültesi Resim İş Bölümünden mezun oldu.

Mezuniyet törenine torunuyla birlikte gelen Ege, yaşanan mutlu ana renk kattı. Diplomasını almak için torunuyla birlikte sahneye gelen Ege, duygularını “Aslında gençlik yıllarımda 9 Eylül Üniversitesi Resim Bölümünü kazanmıştım. Fakat o dönemde sağ-sol çatışması yüzünden okuyamamıştım. Küçük yaşlarımdan beri resim yapıyorum, resim benim için bir tutku. Güzel bir eğitim-öğretim dönemi yaşadım. Başta eşime bütün hocalarıma, torunlarıma, arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarım bana ‘amca’ diye seslenmedi, hep ‘abi’ dediler ve manevi olarak çok da destek oldular. Müteşekkirim” sözleriyle dile getirdi.

BEBEKLERİYLE GELDİLER

Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümünden mezun olan öğrencilerden Emine Kayser, Hatice Adak, Hilal Demir ve Merve Sandıkçılar da bebekleri ve çocukları ile sahneye çıkarak diplomalarını aldı.