Pamukkale Üniversitesi bahar şenlikleri başladı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Pamukkale Üniversitesi bahar şenlikleri başladı

Pamukkale Üniversitesi bahar şenlikleri başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Mayıs 2022 Salı - 11:48Güncelleme: 17 Mayıs 2022 Salı - 11:48
Pamukkale Üniversitesi bahar şenlikleri başladı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Bahar Şenlikleri, kortej yürüyüşüyle başladı. 20 Mayıs’a kadar sürecek şenlikte çeşitli etkinlikler düzenlenecek, konserler verilecek.

Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi desteğiyle düzenlenen ve 20 Mayıs'a kadar devam edecek bahar şenliklerinin açılışı kapsamında üniversite kampüsünde mehteran takımının da katıldığı kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Kortej yürüyüşüne Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof Dr Ahmet Kutluhan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, üniversite yetkilileri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan PAÜ Rektörü Prof Dr Ahmet Kutluhan, şenliklere katılacak tüm öğrencilerin güzel vakit geçirmeleri için tüm organizasyonların tamamlandığını söyledi. Kutluhan, “Pandemi ynedeniyle iki yıldır düzenlenemeyen bahar şenlikleri, üniversiteli gençlerimize ve üniversite hocalarımıza yeni bir şevk yeni bir heyecan katan etkinliklerdir. Bahar şenlikleri kapsamında 5 gün boyunca birçok spor aktivitesinden, oyunlara, konserlerden tiyatro oyunlarına kadar kapsamlı bir program hazırladık” dedi.

Halk oyunu gösterileri ve konserlerin düzenlendiği etkinlikte teleferik bölgesinden havalanan paraşüt sporcuları üniversite alanına iniş yaptı.

Ünlü şarkıcıların da sahne alacağı PAÜ Bahar Şenlikleri'nde 19 Mayıs'ta "Kıraç" ve 20 Mayıs'ta "Gripin" konser verecek.