Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi’nde eğitim gören özel bireylerden sergi – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi’nde eğitim gören...

Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi’nde eğitim gören özel bireylerden sergi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Aralık 2023 Pazartesi - 10:07Güncelleme: 18 Aralık 2023 Pazartesi - 10:07
Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi’nde eğitim gören özel bireylerden sergi

Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi’nde eğitim gören özel bireylerin hazırladığı el emeği eserler, düzenlenen sergiyle ziyarete açıldı.

Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi Özel Yürekler Merkezi’nde eğitim alan engelli bireylerin eserleri, düzenlenen sergide ziyarete sunuldu. Serginin açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Çağlar, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen, kurum yöneticileri, eğitmenler, kursiyerler ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Zolan, “Burası duygu yönü yüksek büyük anlam taşıyan bir sergideyiz. Engelli evlatlarımızın eğitim aldıktan sonra ortaya koyduğu eserleri hep birlikte gördük. Bu eserlerin görülebilmesi için de sergimizi açtık. Gençlerimize fırsat verildiğinde o kadar güzel yetenekler ortaya çıkıyor. Bunu hep birlikte burada gördük . Ben öğretmenlerimize burada eğitim alan gençlerimize ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah zihinlerdeki engeli ortadan kaldırdığımızda hiçbir engel kalmaz önümüzde diye düşünüyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Çalışkan ise, “Bugün özel öğrencilerimizin rehabilite oldukları, istihdama katılabildikleri bir alandayız. Hayat boyu öğrenme faaliyetleri ilimizde devam ediyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle ziyarete açılan sergide, engelli bireylerin hazırladığı el emeği eserler katılımcılara sunuldu.

DENİZLİ (İHA)