PADAM Binası öğrenci topluluklarına verilecek – D20Haber
05.05.2024, Pazar
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. PADAM Binası öğrenci topluluklarına verilecek

PADAM Binası öğrenci topluluklarına verilecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ekim 2017 Salı - 10:23Güncelleme: 31 Ekim 2017 Salı - 10:23
PADAM Binası öğrenci topluluklarına verilecek

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, halen Dil Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (PADAM) kullandığı binanın önümüzdeki bahar döneminde öğrenci topluluklarının kullanımına sunulacağını açıkladı.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, kısa süre önce kampüste yeni yerine taşınan Öğrenci Konseyi Başkanlığını ziyaret ederek, Başkan Enes Zeytun ve konsey üyeleri ile görüştü. Ziyaretinden dolayı Rektör Bağ’a teşekkür eden PAÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Enes Zeytun, rektörlüğün öğrencilerin taleplerini hep göz önünde bulundurmasından ve çözüm odaklı bir tutum sergilemesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kendilerine tahsis edilen yeni binanın kampüste tüm fakültelere yakın ve merkez nokta yer almasının öğrencilerin kolay ulaşmasını sağladığını kaydeden Zeytun, tahsis edilen bu yeni yerin hem öğrencilerin hem de toplulukların projelerini hayata geçirirken çalışabilecekleri bir alan olarak da değerlendirileceğini söyledi.

Öğrenci Konseyi’nin yeni yerinin hayırlı olmasını dileyen Prof. Dr. Bağ ise, imkanlar dahilinde öğrencilerin ve toplulukların isteklerine yanıt vermeye devam edeceklerini belirtti. Toplulukların çalışmalarını yapabilecekleri geniş alanlara ihtiyaç duyduklarının farkında olduklarını ifade eden Bağ, bunu karşılayacak çalışmalara başladıklarını, Gölbahçe’de yer alan PADAM kullandığı bina ve önündeki alanı bahar döneminde öğrenci topluluklarına tahsis edeceklerini duyurdu.

İlerleyen yıllarda yine öğrenci topluluklarının çalışmalar yapabilecekleri ve gösterilerini sunabilecekleri bir çadır salon yapacaklarını da açıklayan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, bu süre zarfında Gölbahçe önünde yer alan alanda yaz-kış kullanıma uygun, şenlik havasında bir ortam oluşturacaklarını sözlerine ekledi.