Münazara Turnuvası’nda İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi 1. oldu – D20Haber
16.03.2025, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Münazara Turnuvası’nda İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler...

Münazara Turnuvası’nda İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi 1. oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Şubat 2025 Salı - 16:41Güncelleme: 25 Şubat 2025 Salı - 16:41
Münazara Turnuvası’nda İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi 1. oldu

Yeşilay Liseler Arası Münazara Turnuvası Ege Bölge Finali İzmir'de yapıldı. Finalde 3 Denizli okulu yarışırken, birinciliği İbrahim Cinkaya Sosyal bilimler lisesi kazandı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol kapsamında İzmir Atatürk Lisesi’nde gerçekleştirilen finallerde öğrenciler, hitabet ve tartışma becerilerini sergiledi.

Final turunda Denizli Erbakır Fen Lisesi, Denizli AYDEM Fen Lisesi, Denizli İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi ve Manisa Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri münazara yaptı.

Jürinin değerlendirmesi sonucu münazarayı kazanan Denizli İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine, İzmir Vali Yardımcısı Faik Arıcan ödüllerini takdim etti.

Haberin DevamıReklam




Arıcan, bu tür etkinliklerin hitabet ve düşünce gücünü geliştirdiğini belirterek, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Yeşilay İzmir Şube Başkanı Dilek Takımcı ise Türkiye çapında gerçekleştirilen bu münazaralar sayesinde gençlerin bağımlılıkla ilgili fikir geliştirme, çözüm önerileri üretme ve farkındalık kazanma konusunda bilinçlendiğini ifade etti.

İZMİR (AA)