Ekici, merkeze gelme dilekçesi verip izne ayrıldı – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Ekici, merkeze gelme dilekçesi verip izne...

Ekici, merkeze gelme dilekçesi verip izne ayrıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Nisan 2018 Salı - 09:31Güncelleme: 17 Nisan 2018 Salı - 09:31
Ekici, merkeze gelme dilekçesi verip izne ayrıldı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde milli eğitimde sular durulmuyor. Temmuz ayında yapılacak atamalarla ilgili henüz sınav yapılmadan whatsapp grubunda liste paylaşan İbrahim Çiçekdemir’in açığa alınmasının ardından vekaleten görevlendirilen Çal Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici de merkeze gelme isteğini yineledi ve dilekçe verip izne ayrıldı. Çal ve Acıpayam’da milli eğitim müdürlüklerine geçici olarak 2 şube müdürü görevlendirildi.

Acıpayam Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir’in açığa alınmasının ardından Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici vekaleten atanmıştı. Ancak, 12 yıldır Çal’da görev yapan ve Denizli merkeze gelmeyi beklerken Acıpayam’a geçici olarak ataması yapılan Ekici, izin dilekçesi verip görevden ayrıldı.

İlMilli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, istifa olmadığını, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne istifa dilekçesi ulaşmadığını, Çal Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü Yasin Temel’in, Acıpayam Milli Eğitim Müdürlüğüne ise yine Şube Müdürü Mehmet İşleyen’in vekaleten görevlendirildiğini bildirdi.