Depremde ölen arkadaşlarının adını taşıyan ajans ödül kazandırdı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Depremde ölen arkadaşlarının adını taşıyan ajans...

Depremde ölen arkadaşlarının adını taşıyan ajans ödül kazandırdı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Ocak 2024 Cuma - 13:10Güncelleme: 19 Ocak 2024 Cuma - 13:10
Depremde ölen arkadaşlarının adını taşıyan ajans ödül kazandırdı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İletişim Fakültesince düzenlenen yarışmaya, depremde yaşamını yitiren arkadaşlarının ismini verdikleri ajansla katılan öğrenciler, ikincilik ödülünü kazandı.

PAÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin hazırladığı reklam ve tanıtım projeleri, “AD Project Yenilikçi Fikirler Yarışıyor” etkinliğiyle görücüye çıktı. Bu yıl beşincisi düzenlenen etkinlikte 42 proje yarıştı.

Yapılan değerlendirme sonunda reklam kampanyası tasarımı kategorisinde Merve Baydar ve Melis Yetiştiren birinciliği elde etti.

6 Şubat depreminde kaybettikleri arkadaşları Sema Haddur’un ismini verdikleri “Haddur Ajans” ile yarışmaya katılan Melike Arslan, Kader Arslan, Belgin Şirin ve Kübra Şengül ise ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Ödülün açıklanmasının ardından salonda duygu dolu anlar yaşanırken, grup adına konuşan Belgin Şirin, “Arkadaşımız, canımız ciğerimiz Sema Haddur’u saygıyla anıyoruz. Biz bu ödülü ona armağan etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Emine Erdaş, Aygül Beyazgül, Fatma Yılmaz, Elif Nalcacıoğlu, Merve Baydar, Melis Yetiştiren, Dilek Sude Mertoğlu, Tuğçe Öztürk ve Ayşegül Kömür yarışmada ödül kazanan öğrenciler oldu.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, ödül törenindeki konuşmasında, “Amacımız üreten bir üniversite olmaktı, işte üretiyorsunuz. Üniversite hayatın rehberi olmalı. Rehberi oluyorsunuz. Hedefimiz şehirle bütünleşmek olmalı. İşte şehirle bütünleşiyorsunuz. İnsanlara yararlı işler yapabilecek, dünyayı barışa götürecek mezunlarımızın olduğunu görmek istiyoruz. Bunu iletişim fakültesi başarıyor” dedi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof Dr Ali Soylu ise, bu etkinlikte uygulamaya yönelik eğitimlerin ürünlerinin sonulduğunu söyleyerek, “Öğrencimiz mezun olduğunda bir şirketin bu alandaki ihtiyaçlarını da giderebilecek duruma geliyor. Ayrıca kurumsal iletişim projesini hazırlayabiliyor duruma geliyor. Öğrencilerimizi bu alanda tam donanımlı olarak yetiştirdiğimize inanıyorum” diye konuştu.

DENİZLİ (İHA)