Aşçılık öğrencisi altın madalyayla döndü – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Aşçılık öğrencisi altın madalyayla döndü

Aşçılık öğrencisi altın madalyayla döndü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Aralık 2021 Çarşamba - 17:59Güncelleme: 22 Aralık 2021 Çarşamba - 18:00
Aşçılık öğrencisi altın madalyayla döndü

Denizli Mesleki Eğitim Merkezi 12. Sınıf aşçılık öğrencisi Hatice Atmaca, Uluslararası Antalya Gastronomi Festivali’nde altın madalya kazandı.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Antalya Gastronomi Festivalinde birinciliği elde eden Denizli Mesleki Eğitim Merkezi öğrencisi Hatice Atmaca’yı kutladı.

Denizli’nin eğitim çıtasının yüksekte olduğunu belirterek, “Öğrencimizin elde ettiği bu başarı ile öğretmen ve eğitim yöneticilerimizin kendisine vermiş olduğu destekler sayesinde de anlaşılırlığımız ve mesleki eğitime olan inanç her geçen gün artıyor. Toplumun tabanına ve eğitimin kalbine yerleşen bu güven, çok kısa sürede, mesleki eğitimi lider seviyeye çıkaracaktır. Kazandığı bu altın madalyayla Mesleki Eğitim Merkezlerinin öneminin vurgulanmasında büyük bir rolü olacağını düşündüğüm değerli öğrencimizi ve sürecin başından bu yana desteğini devam ettiren öğretmen ve yöneticilerimizi kutluyorum” dedi.

Ekici, konuşmasının ardından “Terkib-i Çeşidiyye” yemeğiyle 30 ülkeden yaklaşık 300 şef arasından sıyrılarak altın madalya kazanan Hatice Atmaca’ya hediyesini verdi.