PAÜ’ye öğretim üyeleri alınacak – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. PAÜ’ye öğretim üyeleri alınacak

PAÜ’ye öğretim üyeleri alınacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Haziran 2023 Cuma - 08:50Güncelleme: 23 Haziran 2023 Cuma - 08:53
PAÜ’ye öğretim üyeleri alınacak

Denizli’deki Pamukkale Üniversitesinde (PAÜ) görevlendirilmek üzere 38 öğretim üyesi alınacak. Açılan kadrolara başvurular başladı.

PAÜ’ye bağlı fakülte ve yüksekokullarda görevlendirilmek üzere, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri ile PAÜ Akademik Değerlendirme Yönergesi uyarınca profesör, doçent ve Dr öğretim üyeleri alınacak.

Buna göre; Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İletişim Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Mimarlık Tasarım Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Tıp Fakültesinde 10 profesör görevlendirilecek.

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Diş Hekimliği Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Kale Meslek Yüksekokuluna 8 doçent alımı gerçekleştirilecek.

Hukuk Fakültesi, İktsadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İletişim Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Tıp Fakültesi ve Uygulamalı Bilimler Fakültesine 20 Dr öğretim üyesi alınacak.

Bu kadrolar için bugün başlayan başvurular, 14 Temmuz Cuma günü mesai saati bitimine kadar şahsen veya posta yoluyla yapılabilecek.

Başvuru belgesi, http://www.pau.edu.tr/personel/tr/sayfa/form-ve-belgeler adresinden edinilebilecek.