Okullarda güvenlik önlemleri – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Okullarda güvenlik önlemleri

Okullarda güvenlik önlemleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Eylül 2023 Salı - 09:22Güncelleme: 12 Eylül 2023 Salı - 09:23
Okullarda güvenlik önlemleri

Denizli’de, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul önlerinde ve çevrelerinde güvenlik önlemleri alındı. Asayiş, narkotik ve trafik ekipleri, güvenli eğitim için görevlendirildi.

Okul Güvenliği Koordinasyon toplantısı Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, Vali Yardımcısı Hamit Genç, Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hıdır Ayçiçek, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla yapıldı.

Toplantıda, okullarda mevcut güvenlik tedbirlerinin gözden geçirilmesi ile yeni güvenlik tedbirlerinin planlanması konuları değerlendirildi.

OKUL ÖNLERİ VE ÇEVRESİNDE POLİS EKİPLERİ GÖREVLENDİRİLDİ

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü de, okullarda huzurlu ve güvenli eğitim için ekipler görevlendirdi. İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite kampüsü çevrelerinde asayiş - narkotik suçlarının önlenmesi için görevlendirmeler yapıldı. Okul önlerinde trafik ekipleri de görev aldı.