Öğretmen öğrenci iş birliğiyle projeler hayata geçiriliyor – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Öğretmen öğrenci iş birliğiyle projeler hayata...

Öğretmen öğrenci iş birliğiyle projeler hayata geçiriliyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Aralık 2023 Perşembe - 13:32Güncelleme: 14 Aralık 2023 Perşembe - 13:33
Öğretmen öğrenci iş birliğiyle projeler hayata geçiriliyor

Denizli İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, öğretmenler ile öğrencilerin iş birliğiyle projeler hazırlanıp hayata geçiriliyor.

Merkezefendi ilçesinde eğitim - öğretim veren İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Müdürü Asım Gülhan, geleceği daha iyi hale getirecek projeler hazırlamanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Okulun yürüttüğü hibe projeler olduğunu, güncel hibeleri de takip ettiklerini anlatan Gülhan, amaçlarının projeleri hayata geçirmede okul ile şehir esnafını ve iş insanlarını buluşturmak, böylece öğrencilerin deneyim edinmelerini ve hayata bilinçli şekilde atılmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.

İn insanlarına destek çağrısında bulunan okulun öğretmenlerinden Melike Kordon, coğrafi bilgi sistemi üzerine gayrimenkul değeri sistemini kurma konusunda çalışmalar yaptıklarını, bu projede 6 ülkeden 11 paydaşın bir araya geldiğini, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı CBS Genel Müdürlüğü, Ankara Üniversitesi ve Denizli İş Adamları MTAL olarak ulusal ajansın Mesleki Mükemmeliyet Merkezi başvurusu hazırlığını yürüttüklerini bildirdi.

İnsansız hava araçları teknolojisini ve sürekli izinli uçuş pistini de okula kazandırmaya çalıştıklarını aktaran Kordon, her iki projeye destek verebilecek girişimciler olduğuna inandıklarını sözlerine ekledi.